Haberler / Üreten Kadınlar, İş Kadınları ve Baradız Romanları Gülcü Bebek tanıtım yemeği için Barida otelde biraraya geldiler.
  • Haber Tarihi: 02-05-2017

Yöresel kıyafeti ile Isparta'nın gülcü kadınını temsil eden bebek yemekli toplantı ile dezavantajlı gurupları aynı masada buluşturdu. Proje koordinatörü Yeni dünya iş kadınları platform başkanı Havva Firdevs Külünk ve yönetimi ile Güneykent Belediyesinin organize ettiği gülcü bebek tanıtım yemeğine Vali Şehmus Günaydın, Gönen Kaymakamı Gönen belediye başkanı Gönen daire amirleri ve Güneykentli engelliler, Baradız Romanları ve Isparta İşitme Engelli platformu katıldı. Açılış konuşmasını yapan Güneykent Belediye Başkanı Yeni Dünya İş Kadınları Platform Başkanı Havva Firdevs Külünk ve Ekibine toplumun her kesiminden dezavantajlı grupları üretmeye kaynaşmaya ve de ekonomik özgürlük kazandıran bu projeye desteklerinden dolayı teşekkür ve minnetlerini sundu. Başkan Havva Külünk te İstanbul lu iş kadınları olarak Güneykent e uzattıkları elle projenin meyvelerini almış olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. En son konuşmayı yapan Isparta Valisi Günaydın Güneykent in kadın girişimi ve Gül turizminde gösterdiği başarılara sonuna kadar destek vereceklerini bu konuda gerekenin yapıldığını belirtti ve Başkan Gözgün ü bu konuda tebrik etti. Daha sonra Roman kadınlar, işitme engelliler ile birlikte yemeğe geçildi. Yemeğin sürpriz olayı ise Vali Beyin yanında yemeğe katılan Kızı Ayşe ye Doğum günü kutlamasının yapılması oldu. Yemek sonrası İlk defa Barida otelde yemek yiyen Roman kadınlar mutluluklarını ifade ederek Havva Hanım ve Belediye Başkanı Gözgün ve Projede Hocalık yapan Fatma Çevikbaş teşekkürlerini sundular.